+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Történetünk

A Carpet Cleaning professzionális szőnyegtisztítási szolgáltatást nyújt számos területen, mint például az irodaházak, létesítmény-üzemeltetés, szállodaipar, légi közlekedés és kormányzati szektor. Küldetésünk célja hasznos szakértői tanácsokkal és magas minőségű szolgáltatással segíteni az ügyfeleket, hogy a szőnyegpadló minden helyzetben a legszebb arcát mutassa.

Carpet Cleaning Rendszer

A Carpet Cleaning Rendszer létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos felkérés érkezett elismert szőnyeggyártóktól, akik saját termékeinket és szolgáltatásainkat kívánták feltüntetni, mint ajánlott karbantartó céget. Az innováció a vállalaton belül nem csak folyamatos, hanem elengedhetetlen is, hiszen csak így vagyunk képesek az iparág élvonalában tevékenykedni. Az iparág több szereplőjével dolgozunk minden nap, akikkel a küldetésünk közös: segíteni ügyfeleinknek, és megteremteni számukra, hogy minden nap foltmentes és makulátlan padlón járhassanak, dolgozhassanak. Ezzel a céllal és a megszerzett tapasztalattal úgy gondoljuk, bátran hívhatjuk magunkat a foltmentes szőnyegkarbantartás mestereinek.

Új fejlesztések és bővítések

A modulszőnyeg-karbantartás szakértőjeként naprakész ismeretekkel rendelkezünk a piacon, és mindig azon dolgozunk, hogy új, innovatív fejlesztések és hasznos megoldások kerüljenek ki a kezeink közül. Meggyőződésünk, hogy a padlószőnyeg élettartamát strukturált és rendszeres karbantartással akár háromszorosára is meg lehet hosszabbítani. Ennek eredményeként létrehoztuk a Rendszeres Kárpit Karbantartási (RKK) eljárásunkat.

Nemzetközi hálózat

Cégünk a nemzetközi hálózat fejlesztésére és a globális ügyfélkör építésére különös figyelmet fordít. Ennek a terjeszkedésnek hála nemcsak Európán belül, hanem azon kívül is sikerült elérni, hogy a cég vagy partnercégei mindig az ügyfeleikhez közel lehessenek és azonnali segítséget, megoldást nyújthassanak.

Elérhetőségek

“My weak spot is laziness. Oh, I have a lot of weak spots: cookies, croissants..”

Anthony Hopkins