+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Speciális folteltávolítás

A Carpet Cleaning szakértő a speciális folteltávolítás területén. Rengeteg tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy milyen szőnyegtípushoz, milyen folteltávolítási módszer alkalmazható. Tehát ne aggódjon, ha folt jelenik meg a szőnyegén, akkor Foltlexikonunk segítségével könnyedén meghatározzuk, hogy milyen kezelési metódus szükséges a szóban forgó folt eltávolításához. Továbbá termékeink segítségével azonnali megoldást biztosítunk a makacs szennyeződések kezelésére.

Szakemberek által javasolt folteltávolítás

Minden irodai szőnyegpadló különböző, ezért a karbantartásuk is különböző módon történik. Ahhoz, hogy a folteltávolítás helyesen történjen, létrehoztuk a Carpet Cleaning Foltlexikont, amely egy szakembereink által összeállított útmutató. Ezek a tanácsok szakértőink tapasztalatain alapulnak, és hasznos tippeket tartalmaznak a legkülönbözőbb foltok eltávolítására. Magukban foglalják az összes különböző szőnyegpadló ápolását és gondozását.

A foltok különböző típusai

A Foltlexikonunk többek között megkülönbözteti a kávé-, tea-, üdítő- vagy borfoltokat, ezenkívül megoldást kínál a rágógumi vagy zsíros ételmaradék által okozott kellemetlenségekre. Szolgáltatásunk segítségével megoldást nyújtunk a beázás okozta elszíneződésekre. Persze ne felejtsük el, minden folt ellen az a legjobb megoldás, ha minél hamarabb nekilátunk a kezelésének.

Nem tudja eltávolítani a foltot?

Megpróbálta eltávolítani a foltot, de a szőnyegén lévő szennyeződés még mindig látható? Vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink segítségével megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Keressen minket bátran, örömmel segítünk!

További információ

Elérhetőségek

“Repentant tears wash out the stain of guilt.”

Saint Augustine