+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Karbantartási tanácsok

Az irodai modulszőnyegek minőségének megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen történjen, érdemes igénybe venni a profi szakértők által nyújtott karbantartási tanácsadást. A Carpet Cleaning szakemberei személyre szabott karbantartási tervet készítenek Önnek, amely többek között vizsgálja és figyelembe veszi a szőnyeg leginkább igénybe vett területeit is. Karbantartási tanácsunkat kifejezetten az Ön irodai szőnyegeire állítjuk össze, hogy ezáltal megfelelő és költséghatékony megoldást kínáljunk vállalata számára.

Karbantartási tippek a Carpet Cleaning szakembereitől

A rendszeres karbantartás egyik fő előnye, hogy ezáltal a szőnyeg mindig igényes, tiszta és legszebb arcát mutatja az Ön ügyfeleinek. Mindemellett egy rendszeresen kezelt padlóburkolat jelentősen csökkenti a magas, váratlan karbantartási költségek kockázatát. Tegye próbára módszereinket, és kihozzuk szőnyegeiből a maximumot.

Több évre szóló karbantartási terv

Nálunk lehetősége van több évre szóló együttműködésre, karbantartási terv elkészítésére. Ily módon biztosítja modulszőnyege rendszeres karbantartását és ellenőrzését, emellett költségei kalkulálhatóvá és optimalizálhatóvá válnak.

Kapcsolat

Szeretne többet megtudni a Carpet Cleaning karbantartási tanácsadásáról? Akkor kattintson, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink segítségével! Várjuk jelentkezését!

További információ

Elérhetőségek

“Comforting thought is that making a terrible stain will bring bread to someone’s table…”

Arnout Roose