+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Létesítmény-üzemeltetés hatékonyan

Épület-üzemeltetési szolgáltatóként a nyeresége többek közt attól is függ, hogy képes-e kiváló szőnyegtisztítási szolgáltatásokat nyújtani a legalacsonyabb négyzetméterenkénti költséget biztosítva. A Carpet Cleaning Rendszer profitot növel, mivel több négyzetméter szőnyeget takarít ki óránként, ezáltal a területen hatékonyabb a munkavégzés és elkerülhető a hosszú távú leállás, ami elégedettséggel tölti el az ügyfeleit. Hozzájárul jó hírnevük megőrzéséhez, megszüntetve a negatív visszajelzéseket.

A minimális vízhasználattal járó kristálykapszulás technológia megelőzi a szennyeződés visszatérését, hiszen az alacsony száradási idő miatt nem éri hosszabb távon nedvesség a felületet. Az ügyfelek, a szőnyegek tisztítását követően nem órák, hanem perceken belül használatba vehetik az adott területet, kiküszöbölve ezzel a takarítással járó kellemetlen időszakot.

Partnerei értékelni fogják a Carpet Cleaning Rendszer elkötelezettségét a környezetbarát tisztítási technológiák iránt. Szolgáltatásunk a „Carpet and Rug Institue” által jóváhagyott mélytisztítási eljárást alkalmazza nyírt és hurkolt szőnyegekre egyaránt, valamint termékeink „Green Seal” és „Woolsafe” minősítéssel rendelkeznek.