+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Légiközlekedés

A Carpet Cleaning célja, hogy fenntarthatóbbá tegye a rendszeres kárpittisztítást a repülőgépek fedélzetén is. Ez a környezetbarát módszer nem csak jelentősen csökkenti a víz- és energiafelhasználást, hanem segít akár háromszorosára növelni a szőnyegek élettartamát a repülőgépeken. A Carpet Cleaning Rendszert az MRO Europe-on nagy lelkesedéssel fogadták, amely professzionális megoldás jelent a légi közlekedés világának tisztítási problémáira.

Felszállásra kész

Egy repülőn gyakran történnek apró balesetek, amelyek könnyen foltot hagyhatnak a padlón elhelyezett szőnyegen. Ez a légitársaságok számára is problémát jelenthet, hiszen a koszolódó kárpit időről időre rombolja a repülőgép belső megjelenését. A megoldás elsőre egyszerűnek tűnik: a piszkos szőnyegmodulokat újakra kell cserélni. Cégünk azonban egy költséghatékonyabb megoldást kínál a megszokott karbantartási módszereinek köszönhetően. A termékeinket és a módszereinket folyamatosan fejlesztjük, hogy azok maximálisan megfeleljenek a légiközlekedési iparágak elvárásainak.

A Carpet Cleaning Rendszer előnyei a légiközlekedésben:
  • Víz- és energiatakarékos
  • Költséghatékony
  • Legalább 3-szor növeli a szőnyeg élettartamát
  • Javítja a kabin és a fedélzet levegőminőségét
  • Szagmentes és nem hagy semmilyen ragacsos foltot vagy maradványt
  • A repülőgépgyártók által jóváhagyott
  • Az elismert repülőgépszőnyeg-gyártók által tesztelt és ajánlott

Úgy gondoljuk, el kell jutnia módszerünknek minél több környezettudatos szemléletben működő légitársasághoz. Ezért eljárásunkat a jövőben szeretnénk elérhetővé tenni más tisztító és karbantartó cégek számára is.

Részletesebb információk

Szeretne többet megtudni a Carpet Cleaning eljárásunkról és az innovatív tisztítási módszereinkről? Akkor hívja a +36 30 629 2952 telefonszámot, vagy küldjön emailt az contact@carpetcleaning.hu címre.