+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Szőnyegkarbantartás kormányzati létesítményekben

A kormányzati létesítmények szűkös költségvetés mellett működnek, és a létesítmények üzemeltetőinek költséghatékony módszert kell találniuk a szőnyegek tisztaságának megőrzésére. Gépeink fel vannak készítve és megfelelőek a nagy méretű és különböző típusú kormányzati épületek tisztítására.

A Carpet Cleaning páratlan szakértelmének köszönhetően ideális megoldás minden kormányzati létesítmény számára. Szolgáltatásunk átfogó szőnyeg-karbantartási rendszert biztosít, amely időt és pénzt takarít meg, miközben növeli a létesítmény szőnyegeinek élettartamát.

A Carpet Cleaning Rendszer csendes működésével a nappali tisztítás is lehetséges – így nélkülözheti a világítást és megtakaríthatja az éjszakai tisztítás során keletkező energiafelhasználást. A minimális vízfelhasználással járó kristálykapszulás technológia megelőzi a szennyeződés visszatérését, így a szőnyegek tisztábbak maradnak. Az alacsony vízfelhasználás és rövid száradási idő csökkenti a páratartalom-eltávolítás során használt HVAC-rendszerek túlterhelését és az ezzel járó plusz költségeket.

A Kórházaktól a kormányzati irodaházakig a Carpet Cleaning kristálykapszulás technológiája kiváló eredményeket ér el. Az általunk használt környezetbarát készítmények biztonságosak és használatuk során nem keletkezik VOC-kibocsátás.