+36 20 513 7693 contact@carpetcleaning.hu

Szőnyegtisztítási megoldások vállalati irodákban

A vállalati irodák, irodaházak kezelői tudják, hogy mennyire nehéz kitűnő szőnyegtisztítási eredményeket nyújtani a költségvetés növelése nélkül. A szőnyeg megjelenése viszont sok mindent elárul a vállalatáról, ezért fontos, hogy mindig tiszták legyenek és szakszerűen kezeljük őket. A Carpet Cleaning Rendszer a piacon a legköltséghatékonyabb szőnyegtisztító rendszer, mely segítségével minden megtisztított négyzetméter után pénzt takarít meg.

A Carpet Cleaning Rendszer segítségével történő tisztítás bizonyítottan növeli a szőnyeg élettartamát. Ezzel hosszú távon pénzt takarít meg, hiszen ritkábban kell a szőnyeget cserélnie.

Mivel egy minimális vízfelhasználással járó megoldást biztosít a kristálykapszulás technológiának köszönhetően, így a gyors száradási idő miatt kevésbé zavarja az alkalmazottakat, illetve megkönnyíti a tisztítás beütemezését. A szőnyegeket meg lehet tisztítani a kora reggeli órákban, az alkalmazottak érkezése előtt, vagy az esti távozásuk után. A szőnyeg néhány perc múlva száraz lesz és készen áll arra, hogy használatba vegyék.

Attól függően, hogy nyitott irodaterekről, hosszú folyósókról, fülkékről vagy több kisebb irodáról beszélünk, a szőnyegtisztításnak megvan a megfelelő módszere. Gépeinket egyszerű irányítani az irodai berendezések, asztalok, fülkék környkékén is, így ezek a zsúfolt területek is sérülésmentesek maradnak.